ANVELOPE KAMA IRBIS: RECENZII, DESCRIERI, CARACTERISTICI - AUTOTURISME 2021

Anvelope Kama Irbis: Recenzii, Descrieri, Caracteristici - Autoturisme 2021

Anvelope Kama Irbis: Recenzii, Descrieri, Caracteristici - Autoturisme 2021

Blog Article

Orice automobilist va putea alege la noi un established de anvelope de vară, iarnă și all period ținând cont de diferite criterii, de la lățimea anvelopei și indicele de viteză până la înălțimea profilului. • Fulgul de zăpadă pe jumătate tăiat - Anvelope All year. • Fulgul de zăpadă - anvelopele sunt specifice sezonului rece. Fiți atenți la simbolul fulgului de nea, fiindcă acesta garantează un comportament bun pe zăpadă. Efectul clar este un Regulate semnificativ mai bun asupra evolutiei amprentei in orice conditii de rulare. Ele ofera conditii de utilizare foarte bune din momentul in treatment temperatura de afara depaseste 7 quality Celsius. Magazin „Anvelope.md” prezintă anvelope de la producătorii mondiali, care au diferite grade de rigiditate. Anvelope pentru autoturisme Anvelope Magazin unde alegem Lățime-Înălțime-Diametru-indice de capacitate de încărcare si Indice de viteză. Anvelopele din gama medie sunt recomandate conducatorilor auto si proprietarilor de autoturisme treatment nu au un buget foarte generos insa doresc sa investeasca in anvelope de buna calitate, de la producatori cunoscuti, care au preturi accesibile.


Daca spre exemplu, indicele de viteza al anvelopei corespunde la 180km/h si coducatorul auto circula cu o viteza de 120km/h, exista riscul ca anvelopa respective sa cedeze datoriita vitezei ridicate, datorita vitezei mai mari decat cea pentru treatment a fost conceputa de catre producator (conform celor de la Pirelli). Apparent, exista si riscul ca un pneu sa cedeze si cand masina este parcata sau cand circuli cu viteza mica. Dimensiunea, greutatea si viteza reprezinta caracteristici obligatoriu de respectat si trebuie sa le iei in calcul atunci cand vrei sa achizitionezi un set de anvelope de vara. Aceste modele sunt ieftine, au caracteristici bine echilibrate si pot fi inversate. Deci, daca locurile in treatment conduci nu au elemente extreme, cauciucurile se comporta foarte bine si te ajuta sa conduci in siguranta oricand. In alegerea anvelopelor de vara trebuie sa tii cont si de masina, trebuie sa o cunosti foarte bine din anumite puncte de vedere tehnice .


Ce TREBUIE AVUT in vedere cand ALEGEM Cauciucurile de Vara? Atunci cand temperaturile de afara depasesc 7 quality Celsius este crucial ca masina ta sa fie echipata cu anvelope de vara. Calea de rulare a anvelopei este realizata din mai multe straturi alcatuite din otel, fibra de sticla si textile asezate la unghiuri de aproximativ 20 de quality fata de planul caii de rulare. Mergand mai departe in aceasta directie, va recomandam sa luati in calcul achizitia si utilizarea doar a produselor si accesoriilor de calitate aplicabile industriei auto, recomandarile noastre de astazi fiind indreptate catre cei de la ZIMERTECH si Bazaar Gizmos. Se recomanda ca latimea anvelopelor sa fie adaptata puterii dezvoltate de motor, in functie de recomandarile reveal de catre constructor. 5. Indice sarcina - sau indicele de incarcare reprezinta sarcina maxima pe care anvelopa o poate suporta la presiunea ideala precizata de constructor. Aceasta este cea mai buna anvelopa All-Seazon. Cu cat anvelopa este mai mare, cu atat zona de Speak to cu soseaua este mai mare ceea ce imbunatateste considerabil aderenta vara. Daca un autoturism are o greutate de 1.five hundred kg, de regula greutatea pe treatment ar trebui sa o suporte o singura anvelopa este de 750 de kg, deci indicele ar fi 98 (750 kg).


Adica sunt din aliaj turnate in matrite, dintr-o singura bucata. Toate aceste informatii sunt utile in luarea celei mai bune decizii pentru achizitionarea anvelopelor potrivita masinii tale. Ești doar tu cu Laptop-ul, fapt pentru treatment îți revine sarcina de a te informa cât mai corect asupra unui obiect înainte de a-l achiziționa. În cazul în care anvelopa nu are un P in fata descrierea este dimensiunea "Euro-metric", are sarcina diferita şi altele particularităţi de inflaţiei decât un pneu P-Metric de aceeaşi mărime. Dacă avem prezent marcajul TL la anvelope, înseamnă că este vorba despre o anvelopa fileără cameră de aer, adică la o anvelopa Tubeless. Cand vine vorba de a alege cele mai bune anvelope de vara, indicele de viteza este un alt criteriu essential. In acest caz exista pericolul de a scapa masina de sub Command in orice second pentru ca masina nu mai raspunde la comenzile volanului. Chiar daca anvelopele de vara se pot folosi pe toata durata anului, in caz de zapada sau gheata isi ating limitele.

verifica aici anvelope kelly producator Click aici

Report this page